Fra Skyggerne

Henrik S. Harksen (red.)

I denne samling af grufulde og sælsomme historier åbnes døren for, at de okkulte rædsler fra hinsides universets grænser også eksisterer i Danmark. Fra universets dyb til klamme kældre med unævnelige monstrøsiteter; fra Vesterhavets rædsler i obskure samfund til bizart vinklede rum oppe under København Universitetsbiblioteks gamle tage og foruroligende hændelser på et hotel åbenbares en verden så fremmed og tilintetgørende, at man kun kan overleve ved at kaste sig i sindssygens favn.  


I denne verden fjerner erkendelsens klare lys ikke mareridtene...

Fra Skyggerne og andre Cthulhu Mythos noveller er Bind 1 i serien HPLMYTHOS.DK, som indeholder nye historier inspireret af den amerikanske kult-forfatter H. P. Lovecraft (1890-1937) og Cthulhu Mythos-genren.

Indledning af Henrik S. Harksen (red.)
Illustreret af Lars Kramhøft
Bogomslag designet af Tomas Gindeberg

Anmeldelser:

""Fra skyggerne" er et unikt projekt [...] Og resultatet er glimrende." 
- horrorsiden.dk {Læs hele anmeldelsen}
 


"Interessant og ganske vellykket dansk novelleantologi inden for horrorgenren..."
[Lektørudtalelse (08/11) 2 714 678 3 (A)]


"Fra Skyggerne [er] en fornøjelig samling gyserfortællinger, der ganske vist henvender sig eksklusivt til Lovecraft-fans, men er man en sådan, er det her en lille gave, man ikke må snyde sig selv for."
- Sleazehound.dk {Læs hele anmeldelsen}


"[E]minent stemning," "vellykket," "gode og velfortalte [historier]."
- Gyseren.dk {Læs hele anmeldelsen} 


"[Bogen] er ikke bare en gang Lovecraft-efterligninger med noveller der i hver anden sætning nævner den navnløse rædsel eller æon-gamle guder med uudtalelige navne. Forfatterne har hver deres tilgang til emnet, og dermed gør bogen det som en god antologi gør[:] giver flere tilgange til samme emne. Bogen henvender sig således ikke kun til fans af Lovecraft, men til folk der holder af weird fiction, horror og fanpublikationer." 
- Himmelskibet, Nr. 16, forår 2008. {Læs hele anmeldelsen}

UDGÅET AF PRODUKTION